Süsteemi juhtimine
Müükide juhtimine
Hangete (sisseostude) juhtimine
Varude juhtimine
Tootmise juhtimine
Raamatupidamise arvestus
Раlgaarvestus
Põhivahendite arvestus
Shopping panipaik
Organisatsiooni hotell
Kuluarvestuse kohvikutes ja restoranides
Korteriühistud
Demo versiooni
Müükide juhtimine
Hangete (sisseostude) juhtimine
Varude juhtimine
Tootmise juhtimine
Raamatupidamise arvestus
Раlgaarvestus
Põhivahendite arvestus
Shopping panipaik
Organisatsiooni hotell
Kuluarvestuse kohvikutes ja restoranides
Korteriühistud
Kontaktid
Kuluarvestuse kohvikutes ja restoranides
Kohvikute, restoranide, kulinaaria valmistoodete ja poolfabrikaatide poodide töö korraldamine.
Lähteainetest valmistatud toitude, poolfabrikaatide ja teiste toitude kalkulatisooni kujundamine plaaniliste või tegelike kokkuostuhindade järgi.
Võimalus kalkuleerimisel kasutada lähteainete või poolfabrikaatide lähteaineid.
Tarvitatud toiduainete ja tooraine mahakandmise paindlik süsteem.
Ettevõtte tegevuse analüüsiks ettenähtud aruannete põhjalik süsteem.
Наверх
2015 IVC AT . All rights reserved.